Zwemlessen

Na het succes van de afgelopen drie seizoenen is het ook dit jaar weer mogelijk om je A-, B- of C-diploma te halen in Zwembad Wieringerwaard. Schrijf je kind daarom deze week nog in voor zwemles. Minimale leeftijd is het jaar waarin uw kind 5 jaar wordt.

Door de Corona-maatregelen worden de lessen wel op een andere manier gegeven. Het badpersoneel mag immers nog geen direct contact hebben. In Wieringerwaard is dat, door de verschillende dieptes in de zes baden geen enkel probleem. Ook de ondiepe baden kunnen voor de startende zwemmers goed worden ingezet om de zwemslagen stapsgewijs onder de knie te krijgen.

Het voorzwemmen is zondag 21 juni om 10.30 uur. Er mag één ouder/verzorger mee tijdens dit voorzwemmen. U krijgt dan uitleg over de manier van lesgeven. De lessen starten donderdag 25 juni, afzwemmen zal omstreeks eind augustus zijn. De zwemlessen worden gehouden op donderdag (tussen 17.00 en 19.00 uur) en zaterdag. Een zwemles duurt 30 minuten. Over de indeling ontvangt u later bericht! Betalen voor de lessen kan per pin op de dag van het voorzwemmen.

VOL=VOL.

Tarieven 2020 zwemles
– Diploma A, B en C € 50,-
– Diploma Zwemvaardigheid 1 en 2 € 50,-
De lessen starten donderdag 25 juni, afzwemmen zal omstreeks eind augustus zijn. De zwemlessen worden gehouden op donderdag (tussen 17.00 – 19.00 uur) en zaterdag. Een zwemles duurt 30 minuten. Over de indeling ontvangt u later bericht!
VOL=VOL.

Inschrijven kan via info@zwembadwieringerwaard.nl. Daarin moeten de volgende gegevens staan:
– Naam kind
– Geboortedatum kind
– Adres
– Telefoonnummer en mobiele nummer i.v.m. groepsapp.
– E-mail ouders
– Al eerder zwemles gehad / hoeveel lessen
– In bezit van diploma
– Eventuele opmerkingen

Ouders van deelnemende kinderen kunnen met eventuele klachten terecht bij het dienstdoende personeel of het bestuur. Zie voor de klachtenprocedure de volgende pagina.