Zwemlessen

Na het succes van de afgelopen vier seizoenen is het ook dit jaar weer mogelijk om je A-, B- of C-diploma te halen in Zwembad Wieringerwaard. Schrijf je kind in voor zwemles. Minimale leeftijd is het jaar waarin uw kind 5 jaar wordt.

Door de Corona-maatregelen werden de lessen vorig seizoen wel op een andere manier gegeven. Het badpersoneel mocht immers nog geen direct contact hebben. In Wieringerwaard is dat, door de verschillende dieptes in de zes baden geen enkel probleem. Ook de ondiepe baden kunnen voor de startende zwemmers goed worden ingezet om de zwemslagen stapsgewijs onder de knie te krijgen. Hoe het dit seizoen i.v.m. de Corona-maatregelen wordt omgegaan is nog niet bekend.

Het voorzwemmen is op een zondag (datum wordt later bekend) om 10.30 uur. Er mag één ouder/verzorger mee tijdens dit voorzwemmen. U krijgt dan uitleg over de manier van lesgeven. De lessen starten in de week na het voorzwemmen, afzwemmen zal omstreeks eind augustus zijn. De zwemlessen worden gehouden op donderdag (tussen 17.00 en 19.00 uur) en zaterdag. Een zwemles duurt 30 minuten. Over de indeling ontvangt u later bericht! Betalen voor de lessen kan per pin op de dag van het voorzwemmen.

VOL=VOL.

Tarieven 2020 zwemles
– Diploma A, B en C € 50,-
– Diploma Zwemvaardigheid 1 en 2 € 50,-

Inschrijven kan via info@zwembadwieringerwaard.nl. Daarin moeten de volgende gegevens staan:
– Naam kind
– Geboortedatum kind
– Adres
– Telefoonnummer en mobiele nummer i.v.m. groepsapp.
– E-mail ouders
– Al eerder zwemles gehad / hoeveel lessen
– In bezit van diploma
– Eventuele opmerkingen

Ouders van deelnemende kinderen kunnen met eventuele klachten terecht bij het dienstdoende personeel of het bestuur. Zie voor de klachtenprocedure de volgende pagina.